Posted by: hanime303 | April 12, 2009

masih ingat iklan ni???

Tengah berfikir cerita ape lah aku nak kongsi dengan korang semua ni..

Rasenya banyak cerita tapi tak tahu nak cerita yang mane satu…

Ade cerita hot..tapi biler fikir 2-3 kali tak hot pun…huhuhu

Ape nak tulis ni?????

Ape nak cerita ni????

Adoi ai..pening kepala cik penyu

Kat luar hujan lebat….adoi ai..mate cam ngantuk…kalo tidur best ni

Tapi tak boleh tidur sebab jam dah pukul 7…nak masuk maghrib dah…

Em ape kate korang layan je lah video ni…another my favourite video..

Masih kah korang ingat video ni???? great job from petronas…sempena hari raya 2006…bagus untuk dijadikan sebagai peringatan untuk kite sebagai seorang anak!

Dan yang pastinya aku  akan nangis at the end of this show…

 

 

“Dan sembahlah ALLAH, dan janganlah kamu mempersekutukannya dengan sesuatu, dan buatlah kebaikan untuk ibubapa, kerabat anak-anak yatim, orang miskin,tetangga yang menjadi kerabat, tetangga yang bukan kerabat,teman dalam perjalanan, orang yang dalam perjalanan dan kepunyaan tangan kananmu ( hamba sahaya) . Sesungguhnya ALLAH itu tidak menyukai orang yang sombong & membanggakan dirinya.”

surah An-Nisak, ayat 36

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: