Posted by: hanime303 | April 30, 2009

updated!

hari-hari terakhir sebelum balik rumah…hahaha

apekah ayat  ni?????

alhamdulillah. tinggal satu paper lagi..yeay2..one more..one more!!!go nime go!

satu lagi tiehah hanime…satu lagi..kuatkan semangatmu…jangan asyik nampak tangga rumah jer kat kampung tu..

em masalahnya dah nampak semua dah depan mata..pokok-pokok depan rumah..pokok bunga  dalam pasu yang mak aku tanam..( mak aku pekebun bunga yang tegar..selalu main baling-baling dengan ayam..sebab ayam tu buat perkara kurang ajar ngan pokok bunga mak aku…hahaha)

alkisahnya macam ni la ye..exam last paper 4/5 /2009 bersamaan dengan hari isnin..

5/4/2009 ada taklimat latihan industri dengar pensyarah…

6/4/2009 balik rumah dengan menaiki kenderaan awam aka bas transnational pada pukul 10 pagi bersamaan dengan pagi yang dijangka hening…hehehe…dan insyaALLAH dijangka tiba  7 jam selepas itu ( huh.. kematu punggung aku) tapi tak pe..aku sure tidurnyer..bukak-bukak mata dah sampai.

usai ( wah mantap nyer ayat bm..hehehe) sahaja menjejakkan kaki insyaALLAH perancangannya mahu menjejaki tempat latihan industriku iaitu JABATAN KESIHATAN NEGERI TERENGGANU. survei-survei tempat dan segala yang berkaitan la..( kang tersesat plak)

ha itulah perancangan aku..harap-harap dengan izin ALLAh segalanya dipermudahkan..yang penting moga dimudahkan untuk jawab exam last paper..moga-moga kawan-kawan aku yang lain juga berjaya menjawab dengan cemerlang..

dan ni satu lagi kisah nak share ni..adoi yang ni berat sikit ( eh berat banyak..kalau timbang tak tau brape kilo…ade la dalam 60 kilo..wah bapak berat!) masalah yang tak habis-habis pasal nak set up wireless punya setting configuration!…sampai sekarang tak berjaya selepas sudah berusaha keras  semenjak pukul 3.30 petang semalam( aik.keras cam batu ka) Dush! tol0ng la nime jangan buat lawak..tak lawak pung!huhuhu

ye tahu la tak lawak…em adoi penat la pikiran masalah ni…tak tahu lah ape yang tak kene..aku n housemate dari dulu tak habis -habis bermasalah bile nak set up wireless  router ni..orang lain aku tengok senang aje..aleh-aleh dapat kat kitaorang terlalu lah complicated..em nak buat macam mane..ujian ALLAH..mungkin ade hikmah…so udah-udah la mengeluh nime weh…berusaha2…oleh kerana masalah itu tidak berjaya diselesaikan lagi maka terpaksa la guna kabel.. 

oh wireless router…asal ko anti sangat ngan kitaorang ni??????

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: